hits

What a beauty 22.05.2016Hva synes dere om det nye designet jeg har laget? 

This is perfect! 18.05.2016

Er det lov til å si at man DIGGER et design man selv har laget? For jeg må ærlig innrømme at jeg er veldig fornøyd med dette nye designet jeg har laget altså :-) 

Det jeg kanskje liker aller best med dette designet, er at det skiller seg litt ut fra mengden. Da tenker jeg spesielt på oppsettet jeg har valgt å bruke på meny og header. I de aller fleste design finner man som regel menyen enten over eller under headeren, men i dette tilfellet har jeg valgt å plassere den ved siden av. Enkelt og oversiktlig! Ekstra greit med tanke på de som ikke ønsker (eller får helt til å lage) en stor og avlang header.

Sidemenyen holder samme bredde som menyen ovenfor og oppsettet glir derfor veldig naturlig over i hverandre etterhvert som man blar seg ned på siden. Ellers er sidemenyen fylt med nyttige godsaker som kontaktinfo, sosiale medier ikon og søkefelt - så her har man med andre ord lagt godt til rette for at leserne skal finne viktig informasjon og kunne lett navigere seg gjennom bloggens innhold. Tommel opp for det!

Skulle noen av dere ønske å se nærmere på designet, så finner dere produktsiden HER (eller ved å trykke på bildene ovenfor) :-)

Hva synes dere om det nye designet jeg har laget? Noe dere kunne ha tatt i bruk på deres egen blogg, eller?

Hurra, dette er gøy! 17.05.2016

KvDesign feirer 17. mai ved å gi dere halv pris på denne nye designmalen 🎉  Designet finner du HER.


#bloggdesign #KvDesign #bloggdesigner

Bloggdesign til halv pris! 01.05.2016

HALV PRIS PÅ DIVERSE DESIGNMALER!

Flere designmaler skal vekk fra nettbutikken og selges derfor til halv pris! Tilbudet gjelder fra 1. til 4. mai. Du finner dem HER ♥


#bloggdesign #KvDesign #bloggdesigner

Om meg

Kristine Valberg

KvDesign - Bloggdesigner til blogg.no

Søk i bloggen

KategorierArkiv
Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no