hits

Fine bakgrunnsbilder 25.03.2016

Bakgrunnsbildene finner du i høy oppløsning HER ♥


Bakgrunnsbildene finner du i høy oppløsning HER ♥

Blog Boss 15.03.2016

Først og fremst - tusen takk for all den positive oppmerksomheten jeg fikk angående dette designet i går. Jeg hadde ikke trodd at såpass mange skulle vise interesse for dette, så det varmer meg langt inn i hjerterota å ha tatt feil. Hehe ♥

Designet er nå endelig tilgjengelig i nettbutikken! Planen var egentlig å legge det ut litt senere i uken, siden formen ikke er helt på topp, men med alle de fine tilbakemeldingene gikk kroppen i høygir og fullførte arbeidet. Jeg er så spent på å se hvordan resultatet blir for dem som tar det i bruk!!

Link til designet finner du her eller ved å trykke på bildene under.


 

· Designmalen "Blog Boss" finner du her ·


#bloggdesign #bloggno #bloggdesigner #KvDesign

Smakebit på nytt design 15.03.2016

Smakebit på et nytt design jeg jobber med, hva synes dere? Designet vil være tilgjengelig i nettbutikken ila. uken :-)

Designfavoritter fra februar 10.03.2016

/ Annonse for egenproduserte produkter

1. Bloggproduktet "Blog About It"


Hurra, "Blog about it" stikker av med førsteplassen! I januar kom produktet på en flott tredjeplass, men har nå altså steget opp 2 plasser ila. én mnd. Fantastisk! Bloggtips er alltid nyttig og produktet kommer godt med uansett hvilken bloggplattform man blogger på. Nettbutikken har jo for det meste bare produkter tilpasset blogg.no (design), så det er greit å ha et lite utvalg som alle andre også kan benytte seg av :-)

· "Blog About it" finner du her ·
 

2. Designmal "Styleish"


Årets store designfavoritt hos KvDesign! Ihvertfall sålangt. I januar stakk det av med førsteplassen som månedens favoritt, og nå i februar havner det på en god andreplass. Jeg er strålende fornøyd! Å ut fra tilbakemeldingene kundene har kommet med, så er de minst like fornøyde. Woho, det er så kjekt å høre!

· Designmalen "Styleish" finner du her ·

 

3. Designmal "Darling"


Tredjeplassen denne måneden går til den flotte designmalen "Darling". Designet har i grunn gjort det ganske bra sånn overall, men mot slutten av februar fikk det overraskende mye oppmerksomhet fra både nye og gamle kunder. Jeg trodde på et tidspunkt at designet kom til å stikke av med hele førsteplassen så mange bestillinger som det kom inn! Men selv om det ikke ble noe førsteplass denne gangen, så er jeg fornøyd med at den havner på en god tredjeplass :-) Designet er både responsivt, moderne og vakker, så jeg har ingen tvil om at det forstatt kommer til å gjøre det bra i nettbutikken min. Love it!

Bloggdesign av KvDesign

· Designmalen "Darling" finner du her ·
 

#bloggdesign #kvdesign #bloggdesigner

Nytt bloggdesign: Foodie 03.03.2016

/ Annonse for egenproduserte produkter


 

· Designmalen "Foodie" finner du her ·


Hva synes dere om designet?

#bloggdesign #KvDesign #bloggdesigner

Ny header til StyleConnection 02.03.2016

Woohoo! Nok en gang har jeg den store gleden av å kunne fortelle at jeg har laget en ny header til skjønneste Kristin fra StyleConnection. Tar jeg ikke heeelt feil er dette faktisk den 4 headeren jeg lager til henne og jeg blir fortsatt like glad hver gang hun tar kontakt for en ny. Det må jo nesten bety at hun er fornøyd, eller hva? hehe

Kristin er jo som de fleste vet en veldig sprudlende, fargerik og fresh person - så når det kom til valg av farger på headeren, dro vi den helt ut denne gangen. Yay! I tillegg har jo StyleConnection fått seg en ny logo, i dødsfet cartoon-stil, så dette måtte vi selvfølgelig mikse inn i headeren på en måte. Derfor endte vi til slutt opp med en cartoon-inspirert header i knallfreshe farger. Sykt kul, ikke sant? Jeg digger ihvertfall at den dama ikke er redd for å prøve nye ting og gjerne kjører på med en stil litt utenom det vanlige!


· StyleConnection sin nye blogg, finner du her ·

Så, hva synes dere om headeren? Følerer dere den passer til Kristin/StyleConnection?

#header #bloggdesigner #KvDesign

Om meg

Kristine Valberg

KvDesign - Bloggdesigner til blogg.no

Søk i bloggen

KategorierArkiv
Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no