hits

Darling 26.02.2016

Superkjekt å se at så mange velger å ta i bruk designmalen "Darling" nå for tiden :-D Designet ligger for øyeblikket godt an til å bli månedens bestselger - Yay! 

· Designet finner du her ·

#bloggdesign #KvDesign #bloggdesigner

Designfavoritter fra januar 07.02.2016

/ Annonse for egenproduserte produkter

1. Designmal "Styleish"


Jeg har fra første stund hatt en feeling på at dette designet kom til å gjøre det bra. Minimalistiske og elegante design ser ikke ut til å gå av moten helt enda, så designmaler som dette fortsetter bare å bli mer og mer populært. I tillegg har jeg vært så heldig å motta en hel haug med positive tilbakemeldinger fra kunder som har kjøpt dette designet - de elsker det, rett og slett. Utrolig kjekt!

· Designet finner du her ·
 

2. Designmal "Impress"


Andreplassen har overrasket meg skikkelig! Til å begynne med hadde jeg ikke troen på at dette kom til å gjøre det så bra, da det var svært få som viste interesse for det når det først ble lansert. Men så tok det bare noen dager og BOOM! - den ene bestillingen etter den andre tikket inn og designet ble plutselig utrolig populært. Gøy!

· Designet finner du her ·

 

3. Bloggproduktet "Blog About It"


Dette er et produkt som har gitt meg akkurat de resultatene jeg hadde håpet på og enda litt til. Å skrive bloggtips til andre er ikke alltid like lett, spesielt ikke når man skal prøve å ta hensyn til alle de ulike temaene folk velger å blogge om - men ut fra tilbakemeldingene å dømme, så har jeg gjort en god jobb. Når kundene er fornøyde, er jeg også det!

· Produktet finner du her ·
 

#bloggdesign #kvdesign #bloggdesigner

60 gode idéer til ting du kan blogge om 02.02.2016

Nå kjører jeg i gang en konkurranse på facebooksiden min, hvor man kan vinne produktet "Blog About It" som inneholder 60 gode idéer til ting man kan blogge om. Ønsker du å delta? Trykk HER eller på bildet under for å komme til konkurransen.

3-5 vinnere vil kåres ila. uken, alt ettersom hvor stor deltagelse det er. Lykke til! ♥

#konkurranse #bloggtips #KvDesign #bloggprodukter

Om meg

Kristine Valberg

KvDesign - Bloggdesigner til blogg.no

Søk i bloggen

KategorierArkiv
Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no