hits

KvDesign legger ned nettbutikken

  • 10.03.2018, 18:04

KvDesign legges ned - Viktig informasjon!

Etter mars måned vil det ikke lengre være mulig å handle produkter/tjenester hos KvDesign. Er det noen produkter i nettbutikken du ønsker deg, bør du kjøpe disse før nettbutikken legges ned (1. April 2018 - og nei det er ikke en aprilspøk).

 

Du må ta backup av kjøpte produkter

Ønsker du å ta vare på produktene du har kjøpt hos KvDesign, slik at du har dem tilgjengelig til senere? Da må du som kunde logge deg inn på "mine sider" i nettbutikken og ta backup av produktene du har kjøpt. Last dem ned og lagre filene på en trygg plass (f.eks. på en harddisk, dropbox, lokalt på din datamaskin e.l.)

VIKTIG: Etter at nettbutikken stenges ned (1. April 2018) vil du ha 2 måneders frist på å laste ned kjøpte produkter. KvDesign anbefaler at du gjør det med det samme, slik at du ikke risikerer å glemme det.

 

Tusen tusen takk!

Jeg (Kristine Valberg som driver KvDesign) er evig takknemlig for at du har valgt å bli kunde hos KvDesign og at du har handlet produkter og tjenester fra meg ❤️ Jeg håper du har vært fornøyd med både produkt, tjenester og service.

Det er kjipt at eventyret nå tar slutt, men noen ganger blir det dessverre bare slik. Jeg har ihvertfall storkost meg i disse 4-5 årene som bloggdesigner 😊 Ellers beklager jeg eventuelle ulemper dette måtte medføre og håper du finner en ny bloggdesigner som kan hjelpe deg på veien videre.

 

Jeg ønsker deg alt godt og lykke til videre med bloggingen ❤️

 

www.kvdesign.no

 

Om meg

Kristine Valberg

KvDesign - Bloggdesigner til blogg.no

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no