hits

DAGSTILBUD

 • 07.12.2017, 14:00

Nå får du designmalen "Wonderful" til bare 49kr (ordinær pris 299,-) 😱 😍  Tilbudet gjelder kun ut dagen (07.12.17).

 

Designet finner du HER

 

💖 Dette og flere andre tilbud finner du hos www.kvdesign.no 💖

One more

 • 07.11.2017, 19:47

Enda et nytt bloggdesign tilgjengelig i nettbutikken 😍  Designet finner du her: http://kvdesign.no/shop/olivia/

Nytt bloggdesign

 • 30.10.2017, 22:30

Nytt bloggdesign tilgjengelig i nettbutikken (som så mange har etterspurt) 😄 💃  Du finner det her: http://kvdesign.no/shop/georgia/ ⭐️

Bloggdesign med marmor bakgrunn

 • 01.07.2017, 15:03

Hello! 😍  Nytt bloggdesign med marmor bakgrunn 🙌🏻  Hva synes dere?


🛍  Designmalen finner dere HER 🛍

Looking good!

 • 07.10.2016, 22:14

· D E S I G N I N S P I R A S J O N ·

· D E S I G N M A L   " M O D E R N D E S I G N " ·

Nytt design til Mathilde Holck

 • 05.10.2016, 21:22


· Nytt design og ny header til Mathilde Holck ·

_ _ _ _ _ _ _ _ _

Designet hun har tatt i bruk finner du her: http://kvdesign.no/shop/chanel/
Header kan bestilles her: http://kvdesign.no/bestill/

Hva synes dere om resultatet? :-)

#bloggdesign #bloggheader #bloggdesigner #KvDesign

Nytt bloggdesign: The Blog Lady

 • 01.10.2016, 23:14

Det har vært litt stille fra meg på designfronten i det siste, men nå er det endelig kommet ut et nytt design i nettbutikken - HURRA!· Designmal "The Blog Lady" ·Hva synes dere om det nye designet? 💞

-50% PÅ ALLE PRODUKTER!

 • 28.07.2016, 15:09

- 50% på ALLE produkter hos www.kvdesign.no 😱  Sjekk ut hvor mye fint du kan kjøpe til bloggen din! 😍

OBS: Tilbudet gjelder kun ut dagen!

What a beauty

 • 22.05.2016, 18:48Hva synes dere om det nye designet jeg har laget? 

This is perfect!

 • 18.05.2016, 15:15

Er det lov til å si at man DIGGER et design man selv har laget? For jeg må ærlig innrømme at jeg er veldig fornøyd med dette nye designet jeg har laget altså :-) 

Det jeg kanskje liker aller best med dette designet, er at det skiller seg litt ut fra mengden. Da tenker jeg spesielt på oppsettet jeg har valgt å bruke på meny og header. I de aller fleste design finner man som regel menyen enten over eller under headeren, men i dette tilfellet har jeg valgt å plassere den ved siden av. Enkelt og oversiktlig! Ekstra greit med tanke på de som ikke ønsker (eller får helt til å lage) en stor og avlang header.

Sidemenyen holder samme bredde som menyen ovenfor og oppsettet glir derfor veldig naturlig over i hverandre etterhvert som man blar seg ned på siden. Ellers er sidemenyen fylt med nyttige godsaker som kontaktinfo, sosiale medier ikon og søkefelt - så her har man med andre ord lagt godt til rette for at leserne skal finne viktig informasjon og kunne lett navigere seg gjennom bloggens innhold. Tommel opp for det!

Skulle noen av dere ønske å se nærmere på designet, så finner dere produktsiden HER (eller ved å trykke på bildene ovenfor) :-)

Hva synes dere om det nye designet jeg har laget? Noe dere kunne ha tatt i bruk på deres egen blogg, eller?

Hurra, dette er gøy!

 • 17.05.2016, 16:37

KvDesign feirer 17. mai ved å gi dere halv pris på denne nye designmalen 🎉  Designet finner du HER.


#bloggdesign #KvDesign #bloggdesigner

Nytt bloggdesign: Chanel

 • 20.04.2016, 19:08

What a beauty! Bloggdesignet finner du HER.


Hva synes dere om det nye designet jeg har laget?

#bloggdesign #KvDesign #bloggdesigner

Blog Boss

 • 15.03.2016, 15:35

Først og fremst - tusen takk for all den positive oppmerksomheten jeg fikk angående dette designet i går. Jeg hadde ikke trodd at såpass mange skulle vise interesse for dette, så det varmer meg langt inn i hjerterota å ha tatt feil. Hehe ♥

Designet er nå endelig tilgjengelig i nettbutikken! Planen var egentlig å legge det ut litt senere i uken, siden formen ikke er helt på topp, men med alle de fine tilbakemeldingene gikk kroppen i høygir og fullførte arbeidet. Jeg er så spent på å se hvordan resultatet blir for dem som tar det i bruk!!

Link til designet finner du her eller ved å trykke på bildene under.


 

· Designmalen "Blog Boss" finner du her ·


#bloggdesign #bloggno #bloggdesigner #KvDesign

Smakebit på nytt design

 • 15.03.2016, 00:05

Smakebit på et nytt design jeg jobber med, hva synes dere? Designet vil være tilgjengelig i nettbutikken ila. uken :-)

Designfavoritter fra februar

 • 10.03.2016, 17:12

/ Annonse for egenproduserte produkter

1. Bloggproduktet "Blog About It"


Hurra, "Blog about it" stikker av med førsteplassen! I januar kom produktet på en flott tredjeplass, men har nå altså steget opp 2 plasser ila. én mnd. Fantastisk! Bloggtips er alltid nyttig og produktet kommer godt med uansett hvilken bloggplattform man blogger på. Nettbutikken har jo for det meste bare produkter tilpasset blogg.no (design), så det er greit å ha et lite utvalg som alle andre også kan benytte seg av :-)

· "Blog About it" finner du her ·
 

2. Designmal "Styleish"


Årets store designfavoritt hos KvDesign! Ihvertfall sålangt. I januar stakk det av med førsteplassen som månedens favoritt, og nå i februar havner det på en god andreplass. Jeg er strålende fornøyd! Å ut fra tilbakemeldingene kundene har kommet med, så er de minst like fornøyde. Woho, det er så kjekt å høre!

· Designmalen "Styleish" finner du her ·

 

3. Designmal "Darling"


Tredjeplassen denne måneden går til den flotte designmalen "Darling". Designet har i grunn gjort det ganske bra sånn overall, men mot slutten av februar fikk det overraskende mye oppmerksomhet fra både nye og gamle kunder. Jeg trodde på et tidspunkt at designet kom til å stikke av med hele førsteplassen så mange bestillinger som det kom inn! Men selv om det ikke ble noe førsteplass denne gangen, så er jeg fornøyd med at den havner på en god tredjeplass :-) Designet er både responsivt, moderne og vakker, så jeg har ingen tvil om at det forstatt kommer til å gjøre det bra i nettbutikken min. Love it!

Bloggdesign av KvDesign

· Designmalen "Darling" finner du her ·
 

#bloggdesign #kvdesign #bloggdesigner

Nytt bloggdesign: Foodie

 • 03.03.2016, 15:58

/ Annonse for egenproduserte produkter


 

· Designmalen "Foodie" finner du her ·


Hva synes dere om designet?

#bloggdesign #KvDesign #bloggdesigner

Ny header til StyleConnection

 • 02.03.2016, 20:32

Woohoo! Nok en gang har jeg den store gleden av å kunne fortelle at jeg har laget en ny header til skjønneste Kristin fra StyleConnection. Tar jeg ikke heeelt feil er dette faktisk den 4 headeren jeg lager til henne og jeg blir fortsatt like glad hver gang hun tar kontakt for en ny. Det må jo nesten bety at hun er fornøyd, eller hva? hehe

Kristin er jo som de fleste vet en veldig sprudlende, fargerik og fresh person - så når det kom til valg av farger på headeren, dro vi den helt ut denne gangen. Yay! I tillegg har jo StyleConnection fått seg en ny logo, i dødsfet cartoon-stil, så dette måtte vi selvfølgelig mikse inn i headeren på en måte. Derfor endte vi til slutt opp med en cartoon-inspirert header i knallfreshe farger. Sykt kul, ikke sant? Jeg digger ihvertfall at den dama ikke er redd for å prøve nye ting og gjerne kjører på med en stil litt utenom det vanlige!


· StyleConnection sin nye blogg, finner du her ·

Så, hva synes dere om headeren? Følerer dere den passer til Kristin/StyleConnection?

#header #bloggdesigner #KvDesign

Darling

 • 26.02.2016, 15:01

Superkjekt å se at så mange velger å ta i bruk designmalen "Darling" nå for tiden :-D Designet ligger for øyeblikket godt an til å bli månedens bestselger - Yay! 

· Designet finner du her ·

#bloggdesign #KvDesign #bloggdesigner

Designfavoritter fra januar

 • 07.02.2016, 20:08

/ Annonse for egenproduserte produkter

1. Designmal "Styleish"


Jeg har fra første stund hatt en feeling på at dette designet kom til å gjøre det bra. Minimalistiske og elegante design ser ikke ut til å gå av moten helt enda, så designmaler som dette fortsetter bare å bli mer og mer populært. I tillegg har jeg vært så heldig å motta en hel haug med positive tilbakemeldinger fra kunder som har kjøpt dette designet - de elsker det, rett og slett. Utrolig kjekt!

· Designet finner du her ·
 

2. Designmal "Impress"


Andreplassen har overrasket meg skikkelig! Til å begynne med hadde jeg ikke troen på at dette kom til å gjøre det så bra, da det var svært få som viste interesse for det når det først ble lansert. Men så tok det bare noen dager og BOOM! - den ene bestillingen etter den andre tikket inn og designet ble plutselig utrolig populært. Gøy!

· Designet finner du her ·

 

3. Bloggproduktet "Blog About It"


Dette er et produkt som har gitt meg akkurat de resultatene jeg hadde håpet på og enda litt til. Å skrive bloggtips til andre er ikke alltid like lett, spesielt ikke når man skal prøve å ta hensyn til alle de ulike temaene folk velger å blogge om - men ut fra tilbakemeldingene å dømme, så har jeg gjort en god jobb. Når kundene er fornøyde, er jeg også det!

· Produktet finner du her ·
 

#bloggdesign #kvdesign #bloggdesigner

Gratisdesign til deg!

 • 27.01.2016, 20:49

Nå gir jeg ut dette bloggdesignet gratis! OBS: Gjelder kun i en begrenset periode, så last det ned før det er for sent!

· Designet finner du her ·

#bloggdesign #gratisdesign #tilbud #KvDesign #bloggdesigner

Smakebit på nytt design

 • 23.01.2016, 22:09

Smakebit på et nytt design jeg jobber med! Hva synes dere?

Hvis noen er nysgjerrig på når dette vil bli tilgjengelig i nettbutikken min, vil jeg regne med at det blir til uken. Sitter og finpusser på det nå i kveld, så det er ikke så alt for mye som gjenstår. Gleder meg!

3 designfavoritter fra 2015

 • 14.01.2016, 15:51

/ Annonse for egenproduserte produkter

1. Designmal "Less is more"


Det kommer ikke som noe overraskelse at dette designet skåret best, for folk har vist overraskende stor interesse for dette fra første dag. Det er ingen tvil om at den enkle og minimalistiske designstilen faller i smak hos de aller fleste og det er utrolig kjekt å se at så mange er fornøyd med designet!

· Designet finner du her ·

2. Designmal "My Favorite"


Dette designet har egentlig også vært en stor favoritt fra begynnelsen av og ligger hakk i hæl bak designet "Less is more". Enda et enkelt og minimalistisk design som faller i smak, det liker jeg! I tillegg er designet uten sidemeny og det ser ut til å ha være veldig etterlengtet. 

· Designet finner du her ·

 

3. Designmal "Fashion"


Det eldste designet jeg har i nettbutikken faktisk! Jeg bruker vanligvis ta vekk designmaler som blir for "gamle" når interessen dabber av, men når folk fortsatt viser såpass stor interesse som de gjør for dette - ja da velger jeg å beholde den en stund til.

· Designet finner du her ·

#bloggdesign #kvdesign #bloggdesigner

Check it out!

 • 01.01.2016, 15:20

/ Annonse for egenproduserte produkter

Flere flotte produkter og et stort januarsalg venter på deg i nettbutikken min, så ta gjerne turen innom www.kvdesign.no og se om du ikke finner noe nytt og kjekt til bloggen din 

· Designmalen "Morning Coffee" ·

· Designmalen "Easy Living" ·

· Designmalen "Styleish" ·

· Designmalen "Flower Blush" ·

#bloggdesign #bloggdesigner #kvdesign

It's back!

 • 15.12.2015, 17:34

/ Annonse for egenproduserte produkter

Mange har ønsket at designmalen "EyeCandy" skulle komme tilbake i nettbutikken min, så nå har jeg oppdatert, forbedret og tilgjengeliggjort designmalen igjen. Yay! Du finner designet her eller ved å klikke på bildet under.

- De som allerede har kjøpt dette designet, kan laste ned oppdatert versjon på "mine sider" i nettbutikken -

#bloggdesign #bloggdesigner #kvdesign

En liten smakebit

 • 13.12.2015, 14:23Er veldig fornøyd med egen arbeidsinnsats i går kveld. Planen var egentlig å slappe av, men jeg endte heller opp med å ferdigstille 2 nye designmaler til nettbutikken. Stas! Synes alltid det er så kjekt når jeg klarer å være såpass produktiv og skulle så gjerne ønske at hver dag kunne være slik - men det er lettere sagt enn gjort. Å være både kreativ og produktiv kan i lengden være veldig utfordrende, så jeg er uansett takknemlig for at jeg får slike knallgode dager inn i mellom :)

Designene vil først blir tilgjengelig i nettbutikken i løpet av desember/januar, men jeg tenkte jeg uansett kunne dele en liten smakebit med dere. Så, hva synes dere så langt?

#bloggdesign #kvdesign

Hva synes dere om det nye designet?

 • 06.11.2015, 22:00

/ Annonse for egenproduserte produkter

Designet heter "Feminine" og er et vakkert, responsivt og moderne bloggdesign. 


Hva synes dere?

#bloggdesign #bloggdesigner #kvdesign

Om meg

Kristine Valberg

KvDesign - Bloggdesigner til blogg.no

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no