hits

Designfavoritter fra februar

  • 10.03.2016, 17:12

/ Annonse for egenproduserte produkter

1. Bloggproduktet "Blog About It"


Hurra, "Blog about it" stikker av med førsteplassen! I januar kom produktet på en flott tredjeplass, men har nå altså steget opp 2 plasser ila. én mnd. Fantastisk! Bloggtips er alltid nyttig og produktet kommer godt med uansett hvilken bloggplattform man blogger på. Nettbutikken har jo for det meste bare produkter tilpasset blogg.no (design), så det er greit å ha et lite utvalg som alle andre også kan benytte seg av :-)

· "Blog About it" finner du her ·
 

2. Designmal "Styleish"


Årets store designfavoritt hos KvDesign! Ihvertfall sålangt. I januar stakk det av med førsteplassen som månedens favoritt, og nå i februar havner det på en god andreplass. Jeg er strålende fornøyd! Å ut fra tilbakemeldingene kundene har kommet med, så er de minst like fornøyde. Woho, det er så kjekt å høre!

· Designmalen "Styleish" finner du her ·

 

3. Designmal "Darling"


Tredjeplassen denne måneden går til den flotte designmalen "Darling". Designet har i grunn gjort det ganske bra sånn overall, men mot slutten av februar fikk det overraskende mye oppmerksomhet fra både nye og gamle kunder. Jeg trodde på et tidspunkt at designet kom til å stikke av med hele førsteplassen så mange bestillinger som det kom inn! Men selv om det ikke ble noe førsteplass denne gangen, så er jeg fornøyd med at den havner på en god tredjeplass :-) Designet er både responsivt, moderne og vakker, så jeg har ingen tvil om at det forstatt kommer til å gjøre det bra i nettbutikken min. Love it!

Bloggdesign av KvDesign

· Designmalen "Darling" finner du her ·
 

#bloggdesign #kvdesign #bloggdesigner

2 Kommentarer

Line Melbye

10.03.2016 kl. 18:06
så utrolig mange fine :D

Kristine Valberg

15.03.2016 kl. 00:20
Line Melbye: Tusen takk :-D

Skriv en ny kommentar

Om meg

Kristine Valberg

KvDesign - Bloggdesigner til blogg.no

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no